Gezin en hobby’s

Ik ben geboren op 31 augustus 1952 als tweede van de vijf zonen van mijn ouders. Mijn jeugd heb ik doorgebracht in de Hoefstraat in Tilburg, waar mijn moeder een winkeltje in kinderkleding dreef, ’t Elfje.

Op de middelbare school kreeg ik verkering met Hannie, dochter van het hoofd van de administratie van het Pauluslyceum en de ammenuensis van dezelfde school.

Wij zijn getrouwd in 1975 en kregen drie kinderen, Rob, Joep en Jeske. Na de flat in de Bachlaan betrok ons gezin een woning in de Hieronymusstraat en in 1989 verhuisden wij opnieuw naar de Gramsbergenlaan. Onze oudste twee kinderen waren het huis al uit toen wij in 2005 verhuisden naar de Avenhornstraat, waar we nu nog steeds wonen, inmiddels met zijn tweeën.

Mijn hobby’s zijn alles wat met computers te maken heeft, fietsen, wandelen en volleybal. Dat laatste doe ik helaas niet meer actief, maar ik heb een groot deel van mijn leven als spelverdeler gespeeld bij diverse clubs. Samen met mijn vrouw heb ik diverse fietsvakanties gedaan, onder andere naar Rome, Boedapest en de Middellandse Zee.