Carrière

Ik ben Will van der Heijden, sinds begin 2013 met vervroegd pensioen. In de periode daarvoor was ik werkzaam bij de Universiteit van Tilburg als informatiemanager van de dienst Facility Services. Ik ben bij de universiteit aan de slag gegaan op 1 januari 2000 als informatieanalist voor de restauratieve voorzieningen, die al sinds mensenheugenis met negatieve resultaten te kampen hadden.  Na de privatisering van de RV ben ik verder gegaan als informatiemanager.

Vóór 2000 heb ik bijna 25 jaar gewerkt bij Rijkswaterstaat. Eerst als administratief medewerker, maar na een aantal cursussen in de automatisering, een metier dat in die dagen in opkomst was, kon ik de overstap maken naar een functie als ondersteuner van gebruikers. Van Tilburg ging ik in den Bosch werken en ben ruim 15 jaar dagelijks heen en weer gereisd naar mijn werkplek bij de Rijkswaterstaat Directie Noord-Brabant. Mijn loopbaan ontwikkelde zich dank zij vele avondcursussen van ondersteuner tot docent kantoorautomatisering, hoofd helpdesk, hoofd netwerkbeheer, informatieanalist en tenslotte millennium-coördinator.

Daar weer voor heb ik een aantal jaren op de sportacademie gezeten, een studiekeuze waar ik eigenlijk altijd spijt van heb gehad. En voor de sportacademie heb ik zeven jaar rondgelopen op het Pauluslyceum met uiteindelijk een diploma gymnasium B op zak.

En tenslotte zat ik als kind op de lagere school in de Hoefstraat, vlak bij het winkeltje van mijn ouders, ’t Elfje.