Website

Het World Wide Web is niet meer weg te denken. Of u nu een zzp’er bent, een eigen bedrijf heeft, een kledingzaak runt of een persoonlijk blog wilt hebben, met een website kunt u de klanten laten weten wat u in huis heeft. Voor het bouwen van een mooie website kunt u bij mij terecht. Samen bekijken we uw wensen op het gebied van lay-out en inhoud en ik maak dan een website met behulp van het Wordpress. Voor het onderhoud en beheer van de website kunnen we ook afspraken maken.

PC support

Het gebruik van de PC stelt ons regelmatig voor problemen. Hoe moet je de e-mail instellen, wat kun je allemaal met Excel, hoe stel je een back-up in, hoe zorg je voor goede bescherming tegen virussen zijn een paar voorbeelden. Dan is het makkelijk als je iemand kunt bellen of whatsappen voor ondersteuning. Dat kan eventueel ook op afstand.

Radio en Televisie

Vroeger was het leven nog simpel. Je had een radio, een televisie en een telefoon aan de muur en je wist hoe je die moest gebruiken. Maar nu zijn er zoveel mogelijkheden bijgekomen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. De radio is een DAB+ of komt streamend uit de boxen, de televisie is een flatscreen en weegt geen 50 kilo meer. De videorecorder is verdwenen en ook de DVD is aan het verdwijnen. Vooral de ouderen hebben moeite het allemaal bij te benen. Juist voor hen kan ik ondersteuning bieden.

Thuisnetwerk en WiFi

Het komt steeds vaker voor dat mensen thuis een netwerk aan willen leggen om de nieuwste apparatuur te verbinden met Internet, zodat je dat ook onderweg kunt bedienen. Denk maar eens aan een NAS (netwerkschijf), een smart-tv, geluidsapparatuur die internet radio of Spotify kan afspelen, de smartphone, netwerkprinter, beveiligingscamera en allerlei gadgets die steeds vaker een online verbinding (nodig) hebben. Dan is het natuurlijk wel van belang dat er iemand is die dat goed en vooral veilig kan instellen. Ook WiFi is tegenwoordig niet meer weg te denken, maar stelt ons ook vaak voor problemen.

Mobiele telefoon en tablet

We hebben bijna allemaal wel een mobiele telefoon en vaak is er ook wel een tablet in huis. Het goed instellen van deze apparaten is vaak een hele klus, waar mensen hulp bij kunnen gebruiken.

Maak een afspraak

Bel mij of stuur een e-mail om een afspraak te maken voor ondersteuning of een van mijn andere diensten.